• +355 69 223 7527
  • Rr. Stavri Themeli, Pallati “Kompleksi Shushica”
  • Oraret, 9:00 PD -21:00 MD

Arena Open 6

Arena Boxing Club & Fitness hap dyert e saj per edicionin e 6-te “Arena Open”. Qellimi yne eshte ti japim mundesine boksiereve te rinj te grumbullojne eksperience dhe te pergatiten sa me mire per garat kryesore kombetare apo nderkombetare. Rritjen e bashkepunimit mes klubeve, identifikimin e gabimeve tekniko-taktike, njohja me vecorite psiko-nervore te sportisteve te…

LEARN MORE