• +355 69 223 7527
  • Rr. Stavri Themeli, Pallati “Kompleksi Shushica”
  • Oraret, 9:00 PD -21:00 MD

KLASAT TONA

BOKS

Klasat e boksit jane të ndara sipas dëshirës personale me nivele dhe formate të ndryshme për t’iu përshtatur kërkesës që ju keni për ta ushtruar si sport.
4,500 leke/muaj/seanca
OFERTË

MULTI-FIT

Multi-Fit perfshin nje larmi formash te fitnesit, metodash dhe mjetesh sportive sic jane : aerobi, crossfit, zumba, pilates, cardio, condicion, force, boks, tae-bo etj. Te gjithe te nderthurura brenda nje seance stervitore ose ne dite te ndryshme.
3,500 leke/muaj

STERVITJE E PERSONALIZUAR

Personat qe zgjedhin stervitjen e personalizuar do te perfitojne rezultatet e deshiruara 3 here me shpejt nga zgjedhja e sherbimeve te tjera.
2,300 Leke/seanca

FITNESS

Eshte forma baze dhe me popullore e aktivitetit fizik e cila ka ne thelb punen me vegla(trenazhore) te ndryshem me pesha.
3,500 Leke/muaj

RRETH NESH

Arena Boxing Club & Fitness ka filluar aktivitetin e saj ne shtator te vitit 2012. E specializuar ne pergatitjen e boksiereve te niveleve elitare nen drejtimin e profesionisteve me eksperience mbi 15 vjet ne kete drejtim dhe te arsimuar ne fushen e sportit dhe edukimit fizik. Qellimi yne eshte ta cojme boksin shqiptar ne nje dimension tjeter. Pergatitja e sportisteve zhvillohet sipas metodologjise ruse dhe sigurisht qe me kryesorja eshte edukimi i te rinjve bazuar ne parimet dhe vlerat Olimpike. Fushata per popullarizimin e sportit te boksit perfshin jo vetem individet me kerkesa per te arritur rezultate te larta sportive por edhe masen e gjere te njerezve qe kerkojne te mesojne kete discipline per vetembrojte, tonifikim, rezistence apoper te shkarkuar stresin.

Me kalimin e kohes ne programin tone jane shtuar edhe disiplina dhe forma te tjera te aktivitetit fizik sic jane : Multi-Fit, Crossfit, Aerobi, Fitness, Pilates, Tae-Bo, Stervitje e Personalizuar etj. Keto disiplina po ashtu drejtohen nga profesioniste te fushes me eksperince shume vjecare.

MË SHUMË

VLERËSIMI I TRAJNERIT

VIDEO

BOKSIERËT MË TË MIRË

AMBJENTET E KLUBIT

KALENDARI STERVITJES

Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
BOKS
BOKS PER TE GJITHE
10:00 am - 12:00 pm Fatjon Sorra3 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 5
BOKS
BOKS PER TE GJITHEE
10:00 am - 12:00 pm Fatjon Sorra3 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 5
BOKS
BOKS PER TE GJITHE
10:00 am - 12:00 pm Albi Sorra18 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 5
BOKS
BOKS
10:00 am - 12:00 pm Fatjon Sorra3 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 5
BOKS
BOKS PER TE GJITHE
10:00 am - 12:00 pm Fatjon Sorra3 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 5
STERVITJE E LIRE
STERVITJE E LIRE
10:00 am - 12:00 pm Fatjon Sorra3 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 5
BOKS
NIVELI FILLESTAR FEMIJET
4:30 pm - 6:00 pm Albi Sorra18 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 5
BOKS
NIVELI FILLESTAR FEMIJET
4:30 pm - 6:00 pm Fatjon Sorra3 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 5
BOKS
NIVELI FILLESTAR FEMIJET
4:30 pm - 6:00 pm Albi Sorra18 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 5
BOKS
NIVELI FILLESTAR FEMIJET
4:30 pm - 6:00 pm Fatjon Sorra3 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 5
BOKS
NIVELI FILLESTAR FEMIJET
4:30 pm - 6:00 pm Fatjon Sorra3 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 5
STERVITJE E LIRE
STERVITJE E LIRE
4:30 pm - 6:00 pm Albi Sorra18 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 5
BOKS
NIVELI I MESEM, NIVELI I LARTE
6:00 pm - 7:30 pm Albi Sorra18 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 5
BOKS
NIVELI I MESEM, NIVELI I LARTE
6:00 pm - 7:30 pm Fatjon Sorra3 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 5
BOKS
NIVELI I MESEM, NIVELI I LARTE
6:00 pm - 7:30 pm Albi Sorra18 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 5
BOKS
NIVELI I MESEM, NIVELI I LARTE
6:00 pm - 7:30 pm Fatjon Sorra3 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 5
BOKS
NIVELI I MESEM, NIVELI I LARTE
6:00 pm - 7:30 pm Fatjon Sorra3 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 5
STERVITJE E LIRE
STERVITJE E LIRE
6:00 pm - 7:30 pm Albi Sorra18 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 5
MULTI-FIT
MULTI-FIT & FITNESS
7:30 pm - 9:30 pm Marina Tasho7 votes, average: 4.57 out of 57 votes, average: 4.57 out of 57 votes, average: 4.57 out of 57 votes, average: 4.57 out of 57 votes, average: 4.57 out of 5
MULTI-FIT
MULTI-FIT & FITNESS
7:30 pm - 9:30 pm Marina Tasho7 votes, average: 4.57 out of 57 votes, average: 4.57 out of 57 votes, average: 4.57 out of 57 votes, average: 4.57 out of 57 votes, average: 4.57 out of 5
MULTI-FIT
MULTI-FIT & FITNESS
7:30 pm - 9:30 pm Marina Tasho7 votes, average: 4.57 out of 57 votes, average: 4.57 out of 57 votes, average: 4.57 out of 57 votes, average: 4.57 out of 57 votes, average: 4.57 out of 5

Monday

10:00 am - 12:00 pm
4:30 pm - 6:00 pm
6:00 pm - 7:30 pm
MULTI-FIT
Marina Tasho
7 votes, average: 4.57 out of 57 votes, average: 4.57 out of 57 votes, average: 4.57 out of 57 votes, average: 4.57 out of 57 votes, average: 4.57 out of 5
7:30 pm - 9:30 pm

Tuesday

10:00 am - 12:00 pm
4:30 pm - 6:00 pm
6:00 pm - 7:30 pm

Wednesday

10:00 am - 12:00 pm
4:30 pm - 6:00 pm
6:00 pm - 7:30 pm
MULTI-FIT
Marina Tasho
7 votes, average: 4.57 out of 57 votes, average: 4.57 out of 57 votes, average: 4.57 out of 57 votes, average: 4.57 out of 57 votes, average: 4.57 out of 5
7:30 pm - 9:30 pm

Thursday

10:00 am - 12:00 pm
4:30 pm - 6:00 pm
6:00 pm - 7:30 pm

Friday

10:00 am - 12:00 pm
4:30 pm - 6:00 pm
6:00 pm - 7:30 pm
MULTI-FIT
Marina Tasho
7 votes, average: 4.57 out of 57 votes, average: 4.57 out of 57 votes, average: 4.57 out of 57 votes, average: 4.57 out of 57 votes, average: 4.57 out of 5
7:30 pm - 9:30 pm

Saturday

STERVITJE E LIRE
Fatjon Sorra
3 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 5
10:00 am - 12:00 pm
STERVITJE E LIRE
Albi Sorra
18 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 5
4:30 pm - 6:00 pm
STERVITJE E LIRE
Albi Sorra
18 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 518 votes, average: 1.22 out of 5
6:00 pm - 7:30 pm

Kërkesë për stërvitje