• +355 69 223 7527
  • Rr. Stavri Themeli, Pallati “Kompleksi Shushica”
  • Oraret, 9:00 PD -21:00 MD

KONTAKT

ARENA TEAM - FOLLOW YOUR DREAM

NA KONTAKTONI

Objekti ka nje siperfaqe prej 420 m² ne total i shtrire ne dy kate. Ne njerin kat me siperfaqe 60 m² do te gjeni recepsionin, sirtaret per ruajtjen e sendeve personale, banakun dhe dhomat e nderrimit.

Ne katin tjeter ndodhet hapsira prej 360 m² per te ushtruar aktivitetin tuaj fizik. Siperfaqja e aktivitetit fizik ndahet ne dy zona. Zona nr. 1 perfshin repartin e kardios dhe te peshave. Zona nr. 2 perfshin zonen e boksit, crossfit dhe klasave te tjera.

ADRESA

Rr. Stavri Themeli,
Pallati “Kompleksi Shushica”, Dyqani N-4
Tiranë

TELEFON

355692237527

EMAIL

info@arenaboxing.al

ORARET

8:00PD – 21:00MD
6 ditët e javës

SI TË NA GJENI

NA SHKRUANI

    VLERËSIMI I TRAJNERIT

    VIDEO

    Verified by MonsterInsights