• +355 69 223 7527
  • Rr. Stavri Themeli, Pallati “Kompleksi Shushica”
  • Oraret, 9:00 PD -21:00 MD

10 BENEFITET E BOKSIT PËR FËMIJËT

Vendosmëria Në boks fëmijët mësohen të vendsoin objektivat e tyre dhe ti arrijnë ato. Personaliteti formohet në bazë të respektit, arritjes së qëllimeve, besimit në forcat e veta, tejkalimi i cdo pengese dhe arritja e fitoreve. Në sport, procesi i zhvillimit vihet re dukshëm jo vetëm në aspektin fizik por edhe në atë moral, pasi…

LEARN MORE

KLASA E BOKSIT PER FEMRA

Prej 5 shtatorit starton klasa e boksit dedikuar vetem per femra drejtuar nga boksieria profesioniste Griselda Torollari. Klasa do te zhvillohet te marte dhe te enjte ne oren 17:00 dhe te shtunen ne 10:00. Abonimi mujor do te kushtoj 4.000 leke.

LEARN MORE