• +355 69 223 7527
  • Rr. Stavri Themeli, Pallati “Kompleksi Shushica”
  • Oraret, 9:00 PD -21:00 MD

Talenti Albi Sorra promovon boksin shqiptar në Rusi

Megjithëse 20 vjeçar, Albi Sorra është pjesëmarrës i rregullt në aktivitetet ndërkombëtare të sportit të boksit dhe në këtë aktivitet merr pjesë si përfaqësues i Universitetit të Sporteve të Moskes, që është njëkohësisht edhe klubi i kryeqytetit rus. “Për momentin, thotë boksieri 20 vjeçar, po vijoj me stërvitjen në qytetin e Moskës, ku jam përzgjedhur…

LEARN MORE